HaicuBicla

Susține haicubicla

De-a lungul anilor, ne-am implicat și am organizat evenimente, concursuri, acțiuni, și campanii sociale, de educare sau aventură.

Printre cele mai cunoscute ar fi: instalarea de stații autonome de reparat biciclete, Conferințele Sfântul Pedalie, Cardul Biciclistului.

Am pus la cale și Road Grand PINK – primul concurs de ciclism feminin din România, amplasarea pontonului plutitor din parcul Herăstrău – pentru ca ocolirea lacului să fie posibilă și sigură inclusiv pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. 

Am încurajat cicloturismul, prin acordarea de acces gratuit la câteva din cele mai iubite festivaluri din țară (plus camping) pentru cicloturiști.

Cum poți să ne susții?

  • Povestind altora despre noi, indiferent că sunt bicicliști sau nu. Vom avea noi grijă să devină.
  • Prin donații către Asociația Hai cu Bicla
  • Dacă ai venit din salarii sau din alte surse (chirii sau drepturi de autor) poți redirecționa impozitul pe venit, completând formularul 230, respectiv formularul 200.
  • Dacă ești persoană juridică, poți redirecționa gratuit și deductibil, suma de 20% din impozitul pe profit sau venit al firmei tale. Această sumă se scade din impozitul datorat statului, iar tu poți alege unde ajung banii tăi și ne poți susține.